Ylä-Pirkanmaan yrittäjäyhteistyö – tiimi kokoontui Juupajoella 4.6.

mde

Majatalo ja Luomutila Henkireiän uusi yrittäjäsukupolvi esitteli toimintaansa yhteistyötiimillemme, kun kokoonnuimme tiistaina 4.6. Henkireiän kesäidyllissä Juupajoella.

Parituntisen aikana ehdimme pureutumaan uusiutuvan energian potentiaaliin, oppilaitosyhteistyöhön, Virtain kuntabarometri – menestykseen ja TE-toiminnan uusiin tuuliin.

Saimme kuulla, että yrittäjille suunnatulla hankekentällä tapahtuu Ylä-Pirkanmaalla juuri nyt erinomaisen paljon. Käynnissä tai valmistelussa on mm. seuraavaanlaista toimintaa, joista keskustelimme:
– Teollisuuden kasvun eväät / MW-Kehitys Oy
– Matkalla Metsän Sydämessä / PoKo-alueen kunnat & Keuruu
– Esiselvityshanke Ruoveden matkailualan yritysryhmähankkeelle / Ruoveden kunta
– Hyvinvointihanke / Juupajoen Yrittäjät ry
– Kohtaamisia – Encounters / Mäntän ja Vilppulan Yrittäjät ry
– Valot Päällä Ruovesi / Ruoveden Yrittäjät ry
Lopuksi toiminnanjohtaja Jutta Ahro antoi tilannekatsauksen PoKon vilkkaasta hankerahoituskaudesta.

Agendalla oli myös nuorisoyrittäjyys, yrittäjien yhteinen bench markkaus- / opintomatka sekä Yrittäjätorin hyödyntäminen.

Yrittäjyysiltapäivän päätti Pirkanmaan Yrityskummien Sari Neva-Ahon ja Jarmo Paunun kuntakummitoiminnan esittely, johon voit tutustua tästä. He räätälöivät palaverin päätteeksi jokaisen kunnan kanssa kuntakohtaisen toimintamallin, joilla kummitoiminta lähdetään toteuttamaan jo heti alkusyksystä. Yrityskummit saapuvat tiimimme seuraavaan tapaamiseemme päivittämään, kuinka asiat etenevät.

Kokoonnumme seuraavan kerran 8.10. klo 13.30–16.00 Mänttä-Vilppulassa.