Vinkkejä yrittäjien hyvinvointiin & riskienhallintaan – katso video:
Viime vuosien nopeat muutokset ovat koetelleet yrittäjien hyvinvointia ja riskienhallintakykyä monin eri tavoin. Tässä verkkovalmennuksessa saat arvokkaita vinkkejä arjessa jaksamiseen ja vahvistat myös valmiuksiasi kohdata uusia yllättäviä tilanteita, joihin yrittäjyyden polulla saatat yllättäen törmätä.

Hyvinvoinnin saloihin meitä johdatteli Sanna Vilen, pirteä liikunta-alan ammattilainen Virroilta. Hänellä on osaamista myös terveydenhuollon puolelta ja tavoitteena auttaa yrittäjän hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Ensimmäisen session aikana pureuduimme hyvinvoinnin kulmakiviin ja myytteihin:
– uneen; ”pärjään hyvin neljän tunnin yöunilla”.
– ravitsemukseen; ”oli taas niin kiire, ettei koko päivänä ehtinyt syödä”.
– liikuntaan; ”ei työpäivän päälle tarvitse liikkua”.

Sannan toisessa sessiossa keskityimme palautumiseen: ”Pakko palautua – suoritatko palautumista vai kaipaatko uusia työkaluja palautumispakkiin?”. Mietimme myös mitä palautuminen on, kuinka saadaan työpäivään palauttavia hetkiä ja miten vapaa-aika tukee yrittäjän työtä?

Aamupäivän päätteeksi ennakoimme Heidi Tanhuan johdolla yrittäjän polulla vaanivia riskejä ja mietimme, kuinka niitä hallitaan. Lopuksi yrittäjä Anssi Manninen tutustutti meidät OiRA:an maksuttomaan verkkotyökaluun, jolla voit helpottaa riskien arviointia yrityksessäsi.

Verkkovalmennus järjestettiin tiistaina 18.4.2023.

Esitysmateriaalit

Hyvinvoinnin kulmakivet ja myytit – Sanna Vilèn Energialataamo

Mitä palautuminen on? – Sanna Vilèn Energialataamo

Riskit yritystoiminnassa – Heidi Tanhua Oy