Uusia ideoita markkinointiin – katso videot:Tänä päivänä voit hyödyntää markkinoinnin mahdollisuuksia monipuolisemmin kuin koskaan ennen. Ajassa elävä ja onnistunut markkinointi voi olla muutoksen moottori, joka tarjoaa uutta buustia ja menestymisen mahdollisuuksia yrityksellesi. Tämä verkkovalmennus 26.9. oli täynnä ylä-pirkanmaalaista markkinoinnin osaamista, sillä iltapäivän asiantuntijoina toimivat markkinointia lähiseudullamme monin eri tavoin ansiokkaasti toteuttavat yrittäjät Mari Tastula, Anna Häyrynen, Minna Katajamäki, Riikka Lauttaanaho ja Heli Antila. Tilaisuuden tallenne ja esitykset löytyvät tämän sivun alaosasta.

Tilaisuuden aluksi markkinoinnin monia muotoja meille availi kolholainen Mari anna Marin hoitaa! – yrityksestä. Kuulimme mm. millaisia työkaluja on tarjolla ja mitä yrittäjän on hyvä ottaa huomioon, kun hän toteuttaa markkinointiviestintäänsä.

Pienen tauon jälkeen uutta rohkeasti luova ryhmä naisyrittäjiä eli Anna (Luovamaalainen), Minna (Arotar Oy) ja Riikka (Riikan Joogahetki) kertoivat, millä eri tavoin he ovat tehneet markkinointiyhteistyötä ja tuotteistaneet palveluitaan. Käytännön case-esimerkit rohkaisevat myös muita yrittäjiä myymään ja markkinoimaan yhdessä sekä suosittelemaan toisia ennakkoluulottomasti.

Päivän lopuksi annoimme pitkän linjan toimittajan ja viestintäalan yrittäjän Heli Antilan tarinoida, mikä on kirjoitettujen tekstien merkitys monikanavaisessa mediamaailmassa? Miten pienyrittäjä voi tuoda osaamistaan näkyville tekstien avulla sosiaalisessa mediassa ja kotisivuillaan? Mitä tekstejä tehdessä on huomioitava? Voiko kirjoittaminen toimia jopa tehokeinona mediavirrassa?

Esitysmateriaalit

Mari Tastulan esitys
Anna Häyrysen & Minna Katajamäen & Riikka Lauttaanahon esitys
Heli Antilan esitys osa 1.
Heli Antilan esitys osa 2.